Grafisch perfect verzorgd tot in de ‘PUNTJES’.

DRUKWERK

OP MAAT

wilt u Een smaakvolle BROCHURE of wellicht een opvallende beursbanner laten ontwerpen?

Als ervaren Grafisch vormgever, Prepress en DTP specialist verzorg ik ook graag al uw drukwerk, zoals: brochures, flyers, posters, handleidingen, prijslijsten en vectorillustraties voor belettering of zeefdruk.

Uw drukwerk wordt ontworpen en opgemaakt door een zeer creatieve vormgever met 25 jaar grafische vakkennis, prepress en ontwerpervaring; font- & kleurgebruik, layout & compositie.

Grafische opmaak

Brochures, flyers, prijslijsten

Wilt u smaakvolle brochures, folders of wellicht een catalogus geheel op maat in uw eigen huisstijl laten ontwerpen? Als technisch dtp-er en creatief grafisch vormgever met 25 jaar grafische vakkennis en ervaring maak ik uw drukwerk grafisch kloppend en perfect tot in de puntjes verzorgd!

Dtp Prepress

drukklaar en technisch juist

Uw drukwerk wordt ontworpen en compleet verzorgd door een zeer creatieve vormgever met 25 jaar grafische vakkennis, prepress en ontwerpervaring; font- & kleurgebruik, layout & compositie. Ook heb ik ervaring in CTP plaatkopie als eindcontroleur en heb voor bijna alles wel een goede oplossing.

Vector illustraties

zonder verlies van kwaliteit

Vectorbestanden zijn ideaal voor lijntekeningen en illustraties, zoals een logo of beeldmerk. De vormen en lijnen worden wiskundig in kaart gebracht door middel van vectoren (soortgelijk aan coördinaten). Vectoren zullen altijd meeschalen om zo altijd hun oorspronkelijke vorm te blijven behouden.

Beeldbewerking

verbetering of manipulatie

Beeldbewerking (wijzigen) van afbeeldingen, foto’s & illustraties. Retoucheren, kleuren corrigeren, scherper/zachter maken, logo’s en beeldmerken wegpoetsen/plaatsen. Zwart/wit maken of met kleurtint. Of een familielid of collega van uw groepsfoto laten verdwijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vrijstaand maken

zonder achtergrond

Vrijstaand maken van uw producten, voor uw catalogus, brochure of webshop. Ik kan al uw producten voor u uitknippen en vrijstaand maken van zijn achtergrond. Wilt u daarna een witte achtergrond of transparant? Ook kan ik er een knipmaskers bij maken die de tekstverloop langs vormen bepaald.

Kleuren corrigeren

maakt foto’s realistischer

U wilt uw afbeeldingen in een eigen stijl laten maken, met een kleurtint of wellicht wat lichter of donkerder, meer of minder kleurverzadiging, een kleur vervangen, meer levendige kleuren voor meer realisme of juist wat meer gebleekt, Wat uw wensen ook mogen zijn, ik maak uw afbeeldingen exact naar uw wensen.

Eindcontrole

foutloos is professioneler

Ik heb een scherp oog voor details en fouten in teksten. Bij iedere grafische productie hou ik dan ook altijd een oogje in het zeil en corrigeer fouten in teksten en beeld. Ik doe ook graag eindcontrole voor uw zelfgeschreven of vertaalde teksten, deze kan ik voor u controleren en vervolgens verbeter suggesties geven.

T-shirt bedrukken

met uw logo of eigen print

Wilt u kleding met uw logo of met een eigen ontwerp laten bedrukken? Ik kan voor u het ontwerp geheel naar uw wensen maken. Indien gewenst kan ik voor u ook shirts en bedrukking met een leuke korting regelen.

wpChatIcon