Contact

Wilt u meer weten?

Ik leg u graag alle mogelijkheden uit!

info@twanelshof.nl

 

Multimedia vormgever
Webdesigner
Divi Builder
E-commerce
SEO / SEA
Grafische Vormgeving
Desktop Publisher
Video montage & animaties
Vector & beeldbewerking

Geboren:
6 juli 1979, Ulft
Gelderland
Nederland

Multimedia Vormgeving
Grafisch Lyceum Eindhoven
Grafisch Lyceum Utrecht

Hola! Ik zal me even voorstellen: Twan Elshof
Ik ben webdesigner, grafisch vormgever en prepress-specialist, kortom een duizendpoot met veel kennis en ervaring.

Naast webdesign en grafische technieken ben ik allround op het gebied van multimediale producties. Tijdens mijn carrière heb ik bij diverse bedrijven ervaring opgedaan met diverse systemen, waaronder het populaire WordPress

Met WordPress en de Divi builder heb ik nu al jaren een innige liefdesrelatie!

Ik ontwerp, realiseer en onderhoud websites en webshops. Ik draag tevens zorg voor optimalisatie van de organische vindbaarheid in zoekmachines. Ik denk graag met u en uw bedrijf mee. Ik luister aandachtig naar de wensen en vertaal deze tot een professioneel design.

Wilt u een website, webshop of brochure?
Neem contact met mij op!

U kunt mij inschakelen voor echt alles op het gebied van grafisch & multimedia, prepress, dtp, beeldbewerking, vormgeving, (technische) vertalingen Engels van/naar Nederlands, Duits naar Nederlands, Spaans naar Nederlands. Ik ben een expert in de Nederlandse taal en heb een scherp oog voor grammaticale en andere mogelijke fouten. Ik heb ook veel ervaring met videoproductie en -bewerking.

Ervaring

2016 – heden | Freelance Multimedia, Webdesign & Grafische vormgeving

Indien u van mijn diensten gebruik wilt maken of mij eerst beter wilt leren kennen, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op en laat u informeren over mijn voordelige tarieven. Ik sta ook open om op projectbasis te werken.

● WordPress & DIVI Builder specialist
● Webshops / E-commerce oplossingen (ook api-koppelingen)
● SEO Zoekmachine optimalisatie
● SEA Google Shopping productfeed
● Meertalige / Multilingual websites
● Vertalingen van/naar Nederlands, Engels en Spaans (ook technisch)

2013 – 2016 | Webdesigner / Grafisch Vormgever - Lamers Reinigingstechniek B.V.

Ontwerpen en onderhouden van bestaande websites. Ontwerpen van flyers, folders en handleidingen.

2012 – 2013 | Grafisch Vormgever / Productfotografie - Reinigingspartner B.V.

Het fotograferen van het gehele productassortiment, het beeldmateriaal uitknippen, bewerken en archiveren om er een professioneel vormgegeven productcatalogus en reclame-uitingen te realiseren.

2008 – 2012 | Grafisch Vormgever / Prepress / Coördinator - WCGO Mediagroep B.V.

Het coördineren en opmaken van krantenpagina’s, advertenties, specials, alles drukklaar maken en tijdig verzenden naar de drukkerij. Ook controleerde/corrigeerde ik de pdf-bestanden met pitstop/flightcheck om daarna de drukplaten met een modern CTP-systeem uit te draaien. Tevens contact met afdeling verkoop en de klanten onderhouden voor het aanleveren van divers advertentiemateriaal. Werkzaamheden door faillissement beëindigd.

2006 – 2008 | Audiovisueel Vormgever - CreaMedia Televisie & Multimedia B.V.

In dit bedrijf waren mijn taken heel afwisselend. Zo hield ik mij niet alleen bezig met het ontwerpen van websites, webapplicaties en instructies, maar ook het programmeren van interactieve cd-rom’s. Ook was ik mede verantwoordelijk voor de belichting, camera en geluid in de filmstudio en op filmlocaties. Zo was het mogelijk om op verschillende multimediale vlakken ervaring op te doen.

2001 – 2002 | Multimedia Vormgever / Video-editor - Te Mebel TV & Videoproducties

Hier heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van camerawerk, regisseren, geluidsmontage en video-editing. In teamverband maakten we tv-commercials, vele bedrijfsvideo’s, instructievideo’s en ook educatieve video’s. Verder hield ik mij bezig met het ontwerpen, vormgeven en programmeren van diverse soorten interactieve ROM-applicaties en -projecten.

2001 | Grafisch Vormgever - Wim ten Broeke Reclame Adviseurs

Het ontwerpen, realiseren en programmeren van nieuwe websites en het wijzigen van bestaande websites. Om wat aan een bestaande website te kunnen veranderen is er de nodige kennis van HTML en CSS nodig en bijkomende scripting. Leuk was dat er naar eigen inzicht ontworpen mocht worden.

1999-2000 | New Media Designer - Lukkien Digital Studios

Tijdens mijn stage bij Lukkien Digital Studio’s te Ede was ik werkzaam op de afdeling New Media, waar ik mij bezig hield met het ontwerpen van nieuwe websites en het onderhouden en restylen. Tevens was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een interactieve veiligheidstraining applicatie voor Akzo Nobel.

1999 | Vormgeving / Prepress - Senefelder Misset B.V.

Bij Senefelder Misset te Doetinchem werkte ik als stagiaire volwaardig op de afdelingen Vormgeving, Prepress, Plaatkopie CTF & CTP. Mijn verantwoordelijkheden waren onder andere de drukvoorbereiding en eindcontrole van grafische producties, diverse prominente vakbladen, tijdschriften en magazines. Verder sprong ik overal bij waar ik kon helpen en verrichte hierdoor alle voorkomende werkzaamheden.

Offerte aanvragen?