u wilt teksten in het Nederlands laten vertalen?

NEDERLANDS

Vertaling

Ik vertaal teksten naar het nederlands

Vertalingen van en naar het Nederlands, vanuit welke westerse taal dan ook. Of het nu gaat om een website, handleiding, brochure, video ondertiteling, ik zorg ervoor dat het correct in het Nederlands of in het Engels geschreven is! Bij webteksten houd ik op voorhand al graag rekening met uw zoekwoorden.  

Dankzij mijn scherpe oog voor detail zie ik typ- en spelfouten in een fractie van een seconde. Ook grammaticaal en qua woordgebruik ben ik zeer oplettend en probeer uw teksten te vertalen in duidelijk, begrijpbaar en correct Nederlands. Lezers hebben namelijk niets aan ellenlange zinnen met onbegrijpbare sjieke woorden en te weinig leestekens.

Wilt u iets laten vertalen?

Tekst vertalen

naar Nederlands

Uw wilt tekst laten vertalen naar het Nederlands? Ik draag er zorg voor dat de juiste betekenis van het originele woord wordt vertaald en dat al uw vertaalde teksten in correct en duidelijk Nederlands worden geschreven.

Handleidingen

technische vertaling

U heeft een handleiding die vertaald moet worden? Ik vertaal voor u alle elementen, de technische specificaties en kenmerken, naar hun juiste Nederlandse benamingen. Indien gewenst kan ik de handleiding ook direct in een grafisch stramien opmaken.

SEO Webteksten

vertaald met zoekwoorden

Uw webteksten naar het Nederlands laten vertalen? Ik kan er al direct rekening mee houden om uw zoekwoorden erin te verwerken, zodat uw webteksten of productbeschrijvingen al direct geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Proeflezen

is het correct vertaald?

U heeft een tekst laten vertalen bij een andere vertaler? En u wilt graag weten of dit wel goed is gebeurd en het in correct Nederlands is geschreven? Of dat deze misschien wel door de welbekende Google vertaling is gehaald?

Mijn web projecten

wpChatIcon