video zegt ook zoveel meer!

VIDEO

marketing

Video is razend populair en effectief

Ik verzorg al uw motion graphics, geanimeerde infographics, introleaders, animaties, ondertitels en videomontage.

Videomontage

van bedrijfsvideo tot vlog

U heeft middels een scenario opname’s gemaakt wat gemonteerd kan worden? Ik ben een ervaren video-editor en heel eerlijk gezegd geniet ik er altijd enorm van om een smaakvolle professionele video in elkaar te mogen monteren.

Intro leaders

geeft video’s uw branding

U wilt uw logo laten animeren en een eigen flitsende smaakvolle introleader laten maken voor uw videomarketing uitingen? Ik verzorg graag uw intro en/of outro leaders die u vervolgens eenvoudig voor al uw video’s kunt gebruiken.

motion graphics

geanimeerde beeldelementen

U kent ze wel: het logo van de televisieomroep en infobalken die veelvuldig in het Journaal voorbij komen om de naam, locatie of gebeurtenis te beschrijven. Eigenlijk alles in beeld wat grafisch is en beweegt, ook animaties.

2D Animaties

maak uw boodschap duidelijk

Animatie is toch wel altijd al mijn grootste passie geweest in multimedia, videoproductie en webdesign. U wilt bijvoorbeeld uitleggen met een animatie hoe uw product, technologie of dienst werkt? Ik animeer het voor u!

DVD Authoring

uw video’s interactief maken

Heeft u meerdere (bedrijfs)video’s of trainingvideo’s voor uw klanten of personeel die u graag samen op een dvd wilt? Ik maak voor u de layout en interface, zoals het dvdmenu en alle knoppen geheel in uw eigen huisstijl.

Converteren

omzetten in ander formaat

U heeft bijvoorbeeld een eigen video en wilt deze online op uw eigen website plaatsen. Maar het bestand is te groot. Ik kan uw video’s beter comprimeren of converteren in een andere video standaard of bestandsformaat.

Ondertiteling

met perfecte timing

U wilt uw video’s ondertiteld hebben? Indien u een transcript met tijdscodes en de betreffende teksten kunt aanleveren, kan ik uw video’s zo goed als in iedere taal ondertitelen. Ik heb de voorkeur voor Nederlands en Engels gesproken video’s.

Voice-overs

montage van voice-overs

U heeft een voice-over nodig of u heeft al stemopnames die gemonteerd moeten worden? De originele audio kunnen we eventueel wat afzwakken, of de audio in zijn geheel vervangen met uw voice-over en achtergrond muziek.

wpChatIcon