Webshop beginnen?

WEBSHOP

OP MAAT

U wilt een eigen webshop beginnen en u wilt een smaakvolle & zakelijke vormgeving?

T-bonesteak draagt zorg voor een smakelijk design van uw (bedrijfs)website, webwinkel, animaties, videomarketing diensten, zoekmachine- & website optimalisatie voor iedere ondernemer, particulier of vlogger/blogger. Ik zal ongetwijfeld u laten watertanden (vleesliefhebber of niet) en uw overige zintuigen laten prikkelen met mijn smaakvolle responsive designs.

Webwinkels

smaakvol op ieder scherm

Webshops die op ieder beeldscherm al uw zintuigen zullen prikkelen. Gebruiksvriendelijk-, duidelijk- en overzichtelijkheid zorgen voor een uitstekende conversie.

Grafisch perfect

perfect tot in de pixel

Uw website wordt ontworpen door een zeer creatieve webdesigner met 25 jaar grafische vakkennis en ontwerpervaring; font- & kleurgebruik, layout & compositie.

WooCommerce

e-commerce platform

WooCommerce is dé ecommerce module voor WordPress. Ideaal voor een eenvoudige tot complexe webwinkel. Premium plugins zorgen voor enorm veel opties en functies.

Dropshipping

verkopen zonder voorraad

Automatisch toevoegen producten met een feed bestand. Heeft uw dealer een feedbestand compleet met afbeeldingen, prijzen en beschrijvingen?

Betaalmethode

online betalingen ontvangen

Een webshop wordt standaard uitgerust met de iDeal Mollie integratie. Natuurlijk zijn andere betalingsproviders ook mogelijk.

Synchronisatie

prijs & voorraad

Indien u over een api of feed van uw dealer beschikt kan ik instellen dat prijzen en voorraad vanzelf geactualiseerd worden.

Beveiliging

Onderhoud & updates

Webshops moeten goed worden beveiligd. Updates zijn van belang om de veiligheid van klantgegevens te beschermen. Ik verzorg daarom ook graag het onderhoud.

Responsief

Onderhoud & updates

Ik ontwerp uw webshop geheel responsief, dat betekent dat uw website op ieder scherm er smaakvol en professioneel zal uitzien.

Web projecten

wpChatIcon