Hola! Ik zal mij even voorstellen:

TWAN

T-bonesteaK

Multimedia & Webdesigner, Grafisch Vormgever en Prepress-specialist, kortom een duizendpotige creatieve vlees- & Dierenliefhebber met veel kennis en ervaring.

U kunt mij inschakelen voor echt alles op het gebied van grafimedia & multimedia; Prepress, DTP, beeldbewerking, grafische vormgeving, (technische) vertalingen van/naar Nederlands. Ik ben namelijk ook een expert in de Nederlandse taal en heb dankzij mijn scherpe oog voor detail, trekken grammaticale en andere mogelijke fouten in een fractie van een seconde mijn aandacht. Ik heb eveneens enorm veel ervaring met animaties en videobewerking.

Kan ik u ergens mee helpen? Neem contact met mij op!

25 jaar ervaring & kennis

GrafiMedia & Multimedia

Met passie & creativiteit realiseer ik smaakvolle multimediale producties, zoals websites, webwinkels, brochures, vector illustraties, beursbanners, animaties, videomarketing, motion graphics, ondertiteling, prepress eindcontrole, u kunt mij eigenlijk overal wel voor inschakelen.

Ik heb ervaring en kennis in diverse uiteenlopende sectoren van de multimedia en grafimedia branche; van drukkerij, uitgeverij, tv- & videoproductie en diverse webdesign bureaus. Ik kan voor u professionele smaakvolle grafisch ontworpen producties & weboplossingen ontwikkelen.

Het resultaat: een goed ontworpen professionele website/webshop, animatie/video of wellicht een brochure die tot in de puntjes en pixels goed professioneel verzorgd is.

Wilt u meer weten?

Grafisch Lyceum Eindhoven

Multimedia & Grafische Vormgeving
1996-1999

Grafisch Lyceum Utrecht

Multimedia & Grafische Vormgeving
1999-2001

wpChatIcon